LABBEDOO Kennel

Subtitle

Våra mål

 

Våra valpar föds och växer upp i hemmet för att få den bästa socialiseringen
och för att kunna känna igen alla ljud och dofter som
kan förekomma i ett hem.
Allt för att uppnå bästa möjliga start för de små individerna.

Valparna säljs vid 8 veckors ålder och då med giltigt vaccinationsintyg, veterinärbesiktigade, chippade och med Svenska Kennelklubbens köpekontrakt. Givetvis skickar vi också med filt, skötselråd, tips, foder och matlista.

Våra önskemål på våra valpköpare är naturligtvis i första hand att ni verkligen är intresserade att ge valpen det allra bästa tänkbara i alla lägen och då syftar jag inte i första hand på materiella ting utan kärlek, omtanke och tid. Anledningen till att vi har önskemål och ställer krav på er som valpköpare är i första hand för att förvissa oss i möjliga mån att valpen får det bra.

 

Vi vill gärna ha fortsatt kontakt med våra valpköpare. Vi vill naturligtvis att man är aktiv med sin hund och gärna gör något så att hundarna får använda sin nedärvda förmåga tex. som att spåra och söka. Det viktiga är att inte hunden bara får ligga ensam hemma. Labradoren tycker om att jobba och tillfredställa sin ägare med sin lätt lärda kunskap.

 

Om Du kan ge valpen ett varaktigt och bra hem samt är beredd att aktivera och jobba med den, så är Du välkommen att höra av Dig!

 

Members Area

Recent Videos

Recent Photos